Selecteer een pagina

Catom Distribution B.V. (Catom PDM) is een van de grootste onafhankelijke oliemaatschappijen in Nederland. Catom PDM levert (bio)brandstoffen aan oliehandelaren, tankstations van kleine zelfstandige ketens en individuele station houders in heel Nederland. Dagelijks worden vanuit ons hoofdkantoor in Breda op basis van marktontwikkelingen de verkoopprijzen vastgesteld en aan de klant gecommuniceerd. Klanten van Catom PDM kunnen de producten laden bij vrijwel alle depots in Nederland, inclusief ons eigen depot in ’s-Hertogenbosch.

Ter uitbreiding van ons wholesale team zijn wij per direct op zoek naar een fulltime:

Fuels Pricing Analyst

De functie

Als Fuels Pricing Analyst kom je te werken in een klein team van enthousiaste en ervaren collega’s. Je dagelijkse werkzaamheden kenmerken zich door een combinatie van commerciële activiteiten richting in- en externe klanten, het opvolgen van de marktontwikkelingen (o.a. beurs) en het vertalen daarvan naar competitieve en marktconforme prijzen. Daarnaast worden er initiatieven van je verwacht voor procesoptimalisatie en het (mede) ontwikkelen van nieuwe rekenmodellen. Jouw hands-on mentaliteit en teamspirit komen hierbij erg goed van pas. Je voert regelmatig inhoudelijk overleg met je naaste collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Het functieprofiel

Als Fuels Pricing Analyst herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in of affiniteit met de handel in brandstoffen of vergelijkbare commodities is een pré
  • Thuis in MS Office (met name Excel)
  • Ervaring met MS Business Central
  • Analytisch en rekenkundig onderlegd
  • Commerciële instelling en communicatief sterk
  • Teamspeler met hands-on mentaliteit
  • Klantvriendelijk en oplossingsgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Ons aanbod

Je komt te werken in een klein en gedreven team binnen een groeiende organisatie die gekenmerkt wordt door dynamiek, korte lijnen en ambities. Het betreft een fulltime functie met standplaats Breda. We bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Solliciteren

Is deze functie je op het lijf geschreven? Stuur dan je CV met begeleidende motivatie naar Dick van Leeuwen, dvl@catompdm.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.