Selecteer een pagina

Catom Distribution B.V. (Catom PDM) is een van de grootste onafhankelijke oliemaatschappijen in Nederland. Catom PDM levert (bio)brandstoffen aan oliehandelaren, tankstations van kleine zelfstandige ketens en individuele station houders in heel Nederland. Dagelijks worden vanuit ons hoofdkantoor in Breda op basis van marktontwikkelingen de verkoopprijzen vastgesteld en aan de klant gecommuniceerd. Klanten van Catom PDM kunnen de producten laden bij vrijwel alle depots in Nederland, inclusief ons eigen depot in ’s-Hertogenbosch.

Ter uitbreiding van ons wholesale team zijn wij per direct op zoek naar een fulltime:

Financieel Administratief Medewerker Wholesale

De functie

Als Financieel Administratief Medewerker bij ons wholesale team zorg je dagelijks voor de facturatie aan de brandstofhandelaren. Dit doe je aan de hand van de dagelijkse rapportages van de diverse brandstofdepots in Nederland. Deze rapportage gebruik je tevens om de inkoopproductfacturen te controleren en te boeken. Hier hoort ook contact met de klanten en leveranciers bij. Je ondersteunt tevens de financiële administratie van het team door het controleren en boeken van de kostenfacturen en indien nodig de bankafschriften. Daarnaast houd je je in deze functie bezig met de dagelijkse facilitaire zaken rond het hoofdkantoor in Breda.

Het functieprofiel

Als Financieel Administratief Medewerker Wholesale herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Afgeronde opleiding op MBO+/HBO-niveau
  • Toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière
  • Affiniteit met handelsactiviteiten
  • Aantoonbare ervaring als administratief medewerker
  • Ervaring met boekhoudkundige pakketten en het MS Office pakket, in het bijzonder Excel
  • Goed en secuur met cijfers
  • Flexibele instelling
  • Communicatief vaardig
  • Op korte termijn of per direct beschikbaar

Ons aanbod

Je komt te werken in een klein en gedreven team binnen een groeiende organisatie die gekenmerkt wordt door dynamiek, korte lijnen en ambities. Het betreft een fulltime functie met standplaats Breda. We bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteren

Is deze functie je op het lijf geschreven? Stuur dan je CV met begeleidende motivatie naar Dick van Leeuwen, dvl@catompdm.nl.